Onsdag

Nu som ni ser så har jag en ny design på bloggen. Jag tackar Moa för den, men jag vet inte om jag är riktigt nöjd. Är ju ganska noga och vill ju helst ha den på mitt eget vis. Just därför så SKA jag lära mig hur man gör headers och sen göra mig en egen :) Vad tycker ni om den nuvarande headern? :)

Idag har jag bara varit hemma eftersom att jag har en fet jäkla huvudvärk. Och nu måste jag kila eftersom att det är IDOL! PUSS PÅ ER! ♥

Erik Grönwall, en av mina favoriter i idol!




Torsdag

Igår gick jag på stan efter skolan och hittade en ny höstjacka ♥ Lägger in en bild på den sen. Jag var också på synundersökning som gick super kan jag lova. Hittade nya glasögonsbågar och allt. ME LIKE! Får vänta tills på måndag då jag ska hämta dem efter skolan så, det blir GREAT!
Och jag träffade även världens underbaraste BOOOOOOA! Galet länge sen jag träffade henne! Men men nu har jag lektion också '-.- i en och en halv timme... Så nu måste jag dra, hejsvejs!

Tisdag

Riktigt usel uppdatering idag, sorry! Men jag har haft fult upp. Började klockan 10.25 imorse, hade en lektion, lunch och sen så hade vi skolfoto. Ingen aning hur det blev. Säkert (bra) får man ju hoppas. Inga porträttbilder fick man ta heller, men men. Sen så var jag och tog allergisprutor på sjukhuset, gick super kan jag lova. Och sen när jag kom hem så har jag bara suttit hemma och kikat på Tv och så. Och nu äre IDOL! ♥                       

Nää nu ska jag fortsätta att se IDOL färdigt, pusshej!






Rolig sak.

Åhh, galet hemskt! Jag och mami ser på ett program på Tv som handlar om förtidigt födda barn! Helt galet vad små dom små krabaterna är. Kunskapskanalen? Ser det ut att vara på. Vilken knaskanal är det? Haha, jaja (blondin) som man är, ingen koll alls, haha.

Jag har som ni märker inte gått och lagt mig (än) men kommer nog att göra det snart. Det kommer att dyka upp en rolig sak här på bloggen om några dagar som jag håller på att sitta och planera på nu. Eller jag tycker att det är kul iaf men ni får se förhoppningsvis på onsdag vad det är för nått. Jaa, nu borde mina plantor ha vuxit färdigt på Farmville! Så en riktigt god natt nu alla läsare!  ♥






Estetgänget vt-09
Vi var oslagbara!


Ännu en dag.

Nu har en hel dag gått igen. Känns galet skönt kan jag lova. Orkar inte göra så mycket på kvällarna nuförtiden och det kan jag nästan lova att det är den där jäkla bussens fel. När man har haft hjärnan på full speed en hel dag och sen ska man måsta åka en hel timmes bussfärd hem, då det absolut inte går att inte somna... Det är just vid den tidpunkten på dagen man blir som latast. Men tur för mig då som inte börjar förrens klockan 10.25 imorgon då, haha. Men måste ändå ta bussen klockan 08.55 '-.- inte lika tur däremot.

Nu ska jag nog nörda tetris en stund och sen typ gå å lägga mig i sängen och läsaaaa. Eller just ja! Måste ju vänta på att plantorna i Farmville har vuxit färdigt, typiskt. Aja, men jag får väll gå och hämta lite chokladglass då, haha. Men ha en fortsatt underbar kväll. Pussgodnatt alla läsare! ♥


Åhh, jag vill bli som gustav, tjock och lat :]
Eller förresten, är jag inte redan det? Haha.



Måndag

Idag är det ju måndag igen och det betyder ju såklart att jag kommer att tillbringa hela denna underbara dag i skolan. Hmm, känns ju inte sådär jättekul precis men det får bara funka helt enkelt :)
Tack för tipsen om mobilerna också, ni får gärna ge mig fler tips. Jag fick faktiskt inte så mycket träningsverk idag som jag trodde att jag skulle få. Det var ju ett stort plus kan jag lova! Men men jag satt typ uppe halva natten och pratade med H på msn och nördade tetris åter igen, haha. Kanske det är därför jag är så trött idag? Haha, jaja men det får bara funka iaf. Men men ni får ha en underbar dag allihopa så uppdaterar jag lite senare. ♥


Ett annorlunda sätt att bygga tetris.


Hemma.

Nu är jag hemma från buggkursen som startade idag. Galet roligt var det! Kan lova att jag kommer att ha en rejäl träningsverk imorron. Har ju inte tränat på säkert ett år nu så, haha. Det är ju helt annat att dansa hos en som verkligen kan dansa bugg än på ett par oseriösa gympalektioner. Helt sjukt vad mycket man får lära sig om hur det egentligen ska dansas! Men men nu blire sova kan jag lova så att jag tar mig upp imorron men först ska jag tydligen sjunga? för H på msn. Haha jaja, drömma kan han ju få göra. Godnatt alla underbara läsare! ♥


Blog Awards 2009





Och just det
, igår köpte jag ju Veckorevyn! Står ju om Blogawards i den så det var ju verkligen ett måste! Har ni röstat? Tänker ni göra det? Göre ba, klicka på länken så äre bara att rösta på er favorit, Blogawards!

Själv sitter jag bara här hemma och gör absolut ingenting. Hoppas på att fotbollsmatchen på tvn snart är slut så att jag kan se nån bra film eller så. Imorgon är det ju skola igen, taggad? ooooh no! Men men tagga nästa helg istället då jag förhoppningsvis ska till stan på f*st, får höra mer om det med Teres. Ha det bra så länge ♥


Söndag 15.29



Jag behöver verkligen er hjälp med detta. Eftersom att min mobil har pajjat så måste jag ju köpa en ny. Har bara lite svårt för att bestämma mig för vilken jag vill ha... Så nu har ni chansen att påverka och säga vilken mobil ni tycker att jag ska köpa. Men i slutändan är det ju såklart ändå jag som bestämmer men jag vill ändå ha några tips och råd från er. De som jag har kollat mest på är:

1. Sony Ericsson W995 svart eller röd?
 


2. Iphone 3GS




3. Sony Ericsson T707





4. Jalou by Dolce & Gabbana




Ni får självklart komma på fler förslag på mobiler som är bra. ♥


Söndag 20/9

Äntligen har en del av H&M kläderna som jag beställde för nån vecka sen kommit. Resten skulle typ komma sen nån gång, galet drygt att inte allt kommer på en gång... Men men så här såg innehållet i mitt paket ut denna gång ♥

    + underkläder mm. :)

 

Längtar tills resten kommer! Det är där de mest efterlängtade kläderna kommer har jag för mig..


Onsdag 16/9

Hey bloggen! Orkar inte ursäkta mig om den helt värdelösa uppdateringen längre. Ni får helt enkelt hålla utkik om när jag har uppdaterat. Eller ännu bättre, bli medlem gratis på blogglovin och följ alla dina favoritbloggar! 

Idag har jag haft ett rätt så lätt prov i företagsekonomi. Det kändes som att det gick rätt så bra iaf. Slutade klockan halv två och gick sen på stan ett tag, kollade på kläder på Bik Bok mm. Sen gick jag och mamma och letade praoplats. Igår fick jag reda på att vi ändå skulle ha prao v.45-46 (veckorna efter höstlovet). Sprang runt ett bra tag till de ställen som jag ville praoa på. Kommer att få reda på imorron förhoppningsvis om jag får platsen som jag sökte. Sen hade jag sångövning hos min sångpedagog som gick rätt så bra den också. Så min dag har varit ganska så bra :) Men men det var en kortfattad historia om hur min dag har varit. Btw, såg på IDOL också! Galet vad jag älskareee! Nästa år, då ni ;) Men men nu ska jag gå å sova är typ astrött! Puss godnatt!




 
Madeleine


Måndag

Hej Bloggen! Känner verkligen att jag behöver få skriva av mig lite.Ingenting känns bra längre. Allt är bara skit, känner mig som en liten usel minimännsika som går runt med ett åskmoln ovanför huvudet. Det känns som att det saknas nått i mitt liv, ett tomrum som måste fyllas.. Men jag vet inte med hur eller med vad. Kärlek vet jag inte om jag orkar blanda mig in i just för tillfället. Sånna problem har jag nog av från andra håll just nu. Och som den bra kompis som jag är så ställer jag alltid upp i alla lägen! Det kan ni lita på! Jag känner mig som en bra kompis men usel på allt som har med mig själv att göra t.ex. så är jag usel i både kärlek och spel. De båda brukar ju inte gå ihop och det kan jag ju förstå men varför kan man inte få ha tur i nått av dom iaf!?
Kärlek har jag då aldrig haft tur i alls. Känns som att jag har gett upp hoppet om det just nu. Och spel, det ska vi inte prata om. Jag tror inte ens att jag nånsinn har en vunnit 25kr på en trisslott nån gång. Alltså, vadå otursmännsika? Jag måste ju typ ha krossat en spegel när jag var mindre eller gjort något dåligt i mitt förra liv..?
Äsch, inget jag orkar ta reda på, eller något som jag aldrig någonsinn kommer att få reda på...

Och det är helt jäkla sjukt vad jag saknar mina systrar! Jättejätte längesen jag pratade med dom känns det som. Jag vill ha någon att prata med eller hitta på något kul med innan jag går under. Och allt detta kan jag lova att det är den här jäkla höstens fel! Allting blir ba depp, tråkigt och skit när hösten kommer och kallt! HATA HÖST!
Men men nu ska jag sova och (tagga) skola imorron, NAAAT! Godnatt och hejdå alla underbara läsare och förlåt för att jag kanske har deppat sönder er efter detta inlägg!





Glöm att jag någonsinn skulle hitta en fyrklöver!


Söndag

Tjenixen bloggz! Det gick inge bra med designen på Sannas blogg igår. Vi satt typ i flera timmar med det sen funkade det inte. Men men så blir det ibland. Hoppas att det löser sig på nått sätt.

På kvällen var vi bara ute. Det hände inte nått speciell direkt..
Hoppas att nästa helg blir bättre än den som varit.
Idag har jag och Sanna (som far hem snart) bara tagit det lugnt. Sanna var på fotbollsmatch klockan fyra som tydligen inte gick så bra. Hoppas att du kommer till Nordmaling nästa helg också :) Blir som bättre stämmning när du är här. Men men snart kommer Maria och Sofie förbi så då ska jag vara social med dom också :) Skriver kanske senare ikväll.

Här kommer sen bild på min nagelmanikyr, gjord av Sanna (bakgrund omgjord i photoshop). Parfymen i handen, DKNY :). Ha det bra så länge era underbara läsare!




Lördag

Heeeey bloggen! Igår hann jag göra rätt så mycket. Efter skolan gick jag på stan och köpte mascaran och nya naglar ♥ sen tog jag halv två bussen hem och väntade sen på att Sötsanna skulle komma. Vi satt typ och nördade dator ett bra tag sen fixade hon mina naglar. Galet vad uppiggande det är att ha nya snygga naglar. Men hursomhelst så på kvällen gick vi ut och var med nå folk, inte för att det hände så mycket men hoppas att det blir mer drag ikväll :) Hursom helst så kommer jag att lägga in bilder ikväll istället :) Nu ska jag hjälpa Sanna med hennes blogg design. Hejdå alla underbara bloggläsare!




Torsdag

Tjoo bloggen! Idag har jag bara tagit det lugnt. Skönt med sånna här dagar då man (nästan) bara får slappa. Lite småless på skolan, men det måste ju göras så. Idag började jag klockan 11.25 och fick skjuts in av mamma, hade två lektioner sen for jag hem. Första lektionen var matte då vi fick göra en diagnos (!), huvva! Om det är nått man inte vill börja med i matte efter ett helt sommarlov så är det prov... Men men så svårt var det faktiskt inte, men man får väll se vad det blir för resultat. Sen hade vi 2h 15min pass i naturkunskap som jag däremot inte var så superpeppad på. Fast det gick faktiskt snabbare än föväntat. Det enda man behövde göra var att anteckna och det görs (nästan) alltid på datorn.

Det var ju tänkt att jag skulle gå på stan och köpa bl.a mascaran men det blev inte av pga att jag var för hungrig och för trött så jag tog fyra bussen hem där jag träffade Teres och Sofie. Sofie tror jag sov under bussresan hem och jag själv satt och pratade med Teres hela den långa vägen hem. Galet roligt det är varje gång man pratar med Teres! Man blir som glad på nå vis. Och galen humor har hon kan jag lova! But I like it!

Under kvällen har jag bara kollat på nya mobiler och funderar fortfarande på vilken jag ska köpa. Är det någon som har ett förslag? :) Och Sofie fyllde ju år idag också! Grattis till henne! ;D
Vid kanske halv åtta eller nått sånt så kom Sofie och Maria förbi och vi spelade Gh, (som vanligt) och fetade oss med go popcorn (stockos) ^^ och go coca cola. Gottigt värre kan jag lova!
Och imorgon kommer ju Sanna! Galet vad kul vi ska ha! Puss!

Men men nu ska jag sova, börjar klockan 9.35 eller nått sånt imorgon och slutar 12.05 tror jag. Sen blire stan och köpa nå grejjer ^^. Ni får se mina fynd imorgon. Men nu ska jag sova. See you later bitches!

 



Galet vad jag vill tillbaks!


Onsdag 21.27

Måste bara tipsa er om en helt underbar affär som heter Accessorize! Det tråkiga är att den endast finns i England. Jag var inne där sist jag var i England och blev helt förälskad. Hur roligt som helst att gå och kolla där på alla sätt och vis. De har bl.a smycken, sjalar, skor, väskor mm. Det var där som jag köpte ringarna "forever hope" :).  Och det var också på den affären som jag hittade väskan som jag ville ha. Det var den här jättesnygga väskan;

100% läder och bara helt sjukt underbar! Älskar rosett detaljen fram också och jättebra utrymme för allt man kan tänkas behöva ha med sig :)
Jag gick in på deras Hemsida där de har hur mycket fina väskor, smycken, sjalar ja, hur mycket sm helst! Gå in och kika vettja! :)

Ännu en tråkig sak. Det går endast att beställa på internet om man bor i England... Very sad! Men men nästa gång jag åker till England (som jag hoppas blir ganska snart) så kan jag LOVA att jag kommer att gå dit! Och jag får verkligen hoppas att jag får denna väskan på nått sätt eller ett annat. See you later bitches!


Onsdag

Tjaaaba bloggis! Dagen har varit lite halvkonstig tycker jag. Kort dag i skolan, slutade klockan tio i två men ändå kändes det som att jag aldrig skulle få sluta... Men men det gjorde jag tids nog iaf. Efter skolan gick jag på stan och letade efter Sofie, Johanna, Lina och Ida som jag skulle gå med. Men dom skulle typ sluta senare så jag sprang runt på stan själv en stund och kollade på bl.a Lagerhouse. Galet mycket små onödiga saker dom har där men det är som kul att gå och titta bara :) Gick sen till Väskan. Är ju ute efter en ny handväska men hittar inte nån som jag verkligen vill ha. Fatta hur mycket jag ångrar att jag inte köpte den väskan som jag hittade i London! Även om den kanske var lite dyr så hade det klart varit värt det! Men men, jag hittade iaf en rätt så snygg Björn Borg väska som var lagomt stor. Men jag får se om jag orkar lägga ut 600 spänn för den...

Hursomhelst så slutade min vistelse i stan när vi väl hade hittat Jozzie. Jag var verkligen för trött för att orka gå och kolla mer i affärer. Så jag tog fyra-bussen hem där jag träffade JESSICA ;D. Vi satt och pratade om allt och inget som vanligt. Men trevligt var det! Får hoppas att vi får träffas och prata mer någon annan gång snart igen :).

Btw, jag var ju inne på Kicks också där det var extrapris på Lumene blueberry mascara som jag funderar på att köpa. Den kostar endast 109kr (tror jag att det var), pangpris med andra ord :).

Jag fick ju nå mek med ena örat idag också... Helt döv är jag i det vänstra örat så nu ska mami hjälpa mig att skölja ur det med nå mek så vi hör senare! See you later bitches!






Tisdag 23.22

Tjooo! Har just suttit och kollat i H&M kataloger... Galet vad det är mycket kläder jag ville ha därifrån. Känns som att jag skulle vilja slänga ut alla mina nuvarande kläder som bara ligger där och skräpar och köpa mig en helt ny höstgarderob. Men men så lär det nog inte bli men jag kommer att beställa nästan 20 plagg om jag får som jag vill. Haha, men men det blir nog bra det. Blir ju galet mycket nytt då ju :). Precis som jag vill ha det.

Den här snygga polotröjan kommer jag nog att använda flitigt i höst! Vad tycker ni om den? :)


Kommer nog mer bilder sen när kläderna kommit och det som jag ska köpa. Beställa är ju så galet kul på alla sätt och vis. Man får hem en avi där det står när man ska hämta ut paketet sen är det bara att fara och hämta paketet på posten sen snabbt hem och prova i lugn och ro. Ingen stress och man får mer tid att fundera. Superbra shopping med andra ord! :) Jaja, hursomhelst så är det nog dags för mig att sova nu. Är ju en dag imorgon också då jag faktiskt hade tänkt att fara ut på stan efter skolan och shoppa med girlsen! Galet kul. See you later bitches! God natt!


Tisdag

Tjohej bloggz! Nu imorse höll jag på försova mig! Big time! Jag skulle ju hinna duscha håret och allt så då är det väll klart att jag ska försova mig! Jag vaknade vid tio i sju och bussen går från e4 klockan 20 över sju. Men vet ni vad? Jag hann! Men det var nära ögat kan jag lova! Jaja, idag blir det nog inte så mkt annat än skola och sen tar jag väll det bara lugnt hemma. Går ju till klockan 15.35 idag och sista lektionen är gympa '-.- Hyvva ba! Men men jag får väll lov att vara med och göra mitt bästa iaf. Igår kväll var jag med Sofie och hade "tjejsnack", galet länge sen vi pratade sist! Det blev även mycket vindruvor och M&M´s, ni som inte vet vad M&M´s är så är det som smarties fast dubbelt så mycket godare (och dyrare) men det äre värt! Och vet ni vad det bästa är!? Att dom har kommit till sverige! Ni har säkert sett reklamen t.o.m. Men om ni vill göra som jag och köpa M&M´s XL påse så kan den köpas på Arlanda eller nån annan tax free shop. Jag har för mig att den går på 69kr eller nått sånt. Allt från mig, and I´ll be back! Be sure! See you later bitches!
 


M&M´s


RSS 2.0