Torsdag

Heej bloggen och förlåt! Igår skrev jag ju att jag skulle skriva mer igårkväll men det blev inte så eftersom att jag var alldeles för trött. Igår bara slappade vi här hemma i Flitwick där vi bor. Vi gick runt kvarteret och kollade runt. Riktigt mysig liten by vi bor i. Hursomhelst så somnade jag vid tretiden och sov fram till halv sex. Helt sjukt vad jag var trött. Senare på kvällen tog Johanna med oss till ett ställe som heter Milton Keines där det fanns en inomhus slalombacke. Galet häftigt. Den kanske inte var sådär jättestor men fullt tillräckligt att åka i. Jag har tyvärr inga bilder själv på den men mamma har så jag kanske kan fixa en bild när vi kommit hem :) Hursomhelst så gick vi runt där för att leta nån bra restaurang att äta i. Och helt sjukt vilket mysigt ställe vi kom till! Det var en amerikansk restaurang som hette Frankie & Benny´s med gammal härlig musik och helt underbart mysigt. Jag utnämnde den till min favorit restaurang ^^. Jag beställde Spagetti Bolognese och det var den godaste spagetti bolognese som jag någonsin ätit! MUMS!



                                     Jag ^^                                             


     Jag och Johanna på Frankie & Benny´s


Idag gick vi upp lite tidigare för att vi skulle in till London. Härifrån tar det 50min med tåg. Lite drygt men det går bra :)
Helt sjukt mysigt det är där med dom små svarta taxibilarna och stora röda dubbeldäckade bussar. Fast hela tiden är det full speed men det är ju jag ^^. Det var nog inte riktigt meningen eftersom att vi egentligen skulle hitta en sightseeing buss men vi hittade ingen hållplats så istället så kom vi fram till Entrén till Madame Tussauds så vi bestämmde oss för att ställa oss i den 2h långa kön. Men det var det klart värt! Så sjukt kul! ;D Man fick typ gå och mingla runt bland kändisarna som stog lite här och där. Dom såg ju dessutom så himla verkliga ut! Men jag däremot ser helt psyko ut! Jag var ju typ helt allvarlig på nästan alla bilder. Nää usch! Måste fara dit fler gånger!!! ^^  Här kommer iaf några av alla bilder som jag tog på Madame Tussauds. :)



                      Jag och Leonardo Di Caprio


                         Jag och Christina Aguilera


                     Jag, David & Victoria Beckham


                                      Jag och Shrek

Jag kan kanske lägga in fler bilder imorgon. Men nu måste jag få sova så att jag orkar med morgondagen. See you later bitches!


Onsdag

Hej bloggen och Sverige! Jag glömde igår att säga när vi var framme här hos min kusin. Som sagt så började vi fara iväg igår klockan åtta på morgonen och var framme hör vid huset klockan (sensk tid) 22.00 och engelsk tid 21.00. Så vi reste i sammanlagt 14h. Nog för att vi var galet länge på arlanda och väntade men ändå..

Imorse steg jag upp klockan halv tio engtid. alltså halv elva hemma. Fatta vad bra jag har sovit inatt. Hörde knappt när min kusin klev upp i morse för att fara och jobba. Men fatta vad fuktigt det är på natten! Helt galet. Även fast jag har ett jättetjockt täcke så frös jag av fukten. Men det vänjer jag mig nog vid ^^.
Och tangentbordet! Alltså shiiiet! Alla knappar sitter ju helt fel. Frågetecknet sitter tex. för mig där ni har understrecksknappen. Och snabelaet sitter för mig nästan alldeles bredvid enterknappen. Allting sitter på helt andra ställen än där dom ska vara. Och åäö finns egentligen inte alls på tangentbordet men man kunde ställa in den så att det blir på svenska. Tur att jag vet vart alla tangenter sitter helt utantill ^^ Fast på tex apberget så kan jag inte ha på svenskaspråket aktiveringen så istället för att skriva åäö så får jag lov att skriva en liten prick, vet inte riktigt vad det heter men det lär ni ju märka när jag skriver på apberget.

Och nu kommer solen också. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag och eftersom att det var en så lång dag igår så vet vi inte om vi ska göra så mycket idag. Kanske gå och kolla runt hör på kvarteret. Det blir nog bra :) Då kan jag ju kanske hitta nått att ta kort på också. Imorgon blir det nog att åka till London för att hitta på nått kul ;D SUPERRR!

Men men jag kommer garanterat att skriva senare idag också så ni får ha en superhörlig dag tills dess! See you later bitches!

Tisdag

Heej allihop! Alltså vilken dag! Mamma väckte mig klockan tio i sju imorse så då var det bara att kliva upp och göra iordning sig. Vi for mot Umeå klockan åtta och var framme checkade in mm. Flyget till Arlanda gick tjugo i tio. Alltså galet vad jag älskar att flyga! Det är typ livet ^^. Men hursomhelst så när vi kom till Arlanda så gick vi där och kollade i butiker och fikade mm och väntade på flyget till Heathrow (England) som gick klockan tjugo över tre. Det gick rätt så bra att vänta ändå. Galet mycket butiker det finns där. Sen for vi iväg med flyget igen. Resan gick bara braa :) Men sen kom vi till det roliga ^^. När vi kom till flygplatsen så var våran gate upptagen så vi fick sitta och vänta i planet en halvtimma. Det gick ändå ganska snabbt. Sen skulle vi ju hitta biljetter till dit vi skulle och det tog ju ett tag men sen hittade vi en biljettuttag med bemanning. Galet hur roligt dom pratar här! Jag absolut älskar deras accent ^^. Sen efter 50min på tunnelbanan kom vi till King´s cross (Englands city) där vi skulle byta till tåg. Där fick vi också springa runt ett tag innan vi hittade det tåget vi skulle åka med. Första tågstationen vi kom till var stationen där iaf första Harry Potter filmen spelades in. Lite fränt ^^. Men hursomhelst så hittade vi tåget tillslut. Det tåget fick vi åka i ytterligare en timme... Galet lång dag det har varit idag. Och jag var typ galet rädd för vart vi skulle bo! Alla hus vi åkte förbi var värsta ödsliga och hemska. Men här där min kusin bor är det bara hur underbart mysigt som helst! Åå vad jag älskar det här huset! Asmysigt. Jag kommer nog att ta några bilder kanske imorgon så ni får en liten inblick :). Men nu är jag bara för trött för att  lägga in bilder och meka. Det har varit en lång dag. Så nu ska jag bara gå och lägga mig och soooova! Mer info imorgon! ;D Puss godnatt! See you later bitches!

Måndag

Hejochhallå bloggen och alla läsare! Imorgon bär det av till England. Äntligen! Galet övertaggad jag känner mig. Men jaja hursomhelst så far vi härifrån huset vid åttatiden på morgonen till Umeå flygplats. Flyget till Arlanda går klockan 9.20 så vi lär väll vara framme på Arlanda klockan 10.20 ca. Sen måste vi gå runt där i några timmar eftersom att flyget till England (Heathrow, flygplatsen) inte går förrens efter tvåtiden någon gång. Känns ju galet drygt. Men men tiden kanske går snabbare än vad jag tror. Jag får väll då hoppas på det. Framme i England är jag då iaf klockan 17.00. Dagen kommer att bli galet lång känner jag på mig. Väl på flygplatsen i England ska vi ta nått tåg till Flitwick där vi ska bo hos min kusin. Så någon gång imorron kväll kommer jag att skriva på bloggen. Så den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ^.^

Idag har jag typ stigit upp vid ett tiden som vanligt. (Kommer nog att bli ett slut på det fr.o.m imorron). Då såg jag iaf på en film. Första Harry Potter filmen såg jag (Harry Potter och de vises sten). Det var typ aslänge sen jag såg den! Flera år sen. Men den är faktiskt fortfarande väldigt bra :). Får nog fara in till stan och se Harry Potter och Halvbodsprinsen snart, vill verkligen se den! Men jaja det får bli någon gång i framtiden det. Har typ inte tid nu dom närmsta veckorna iaf. Men men det ordnar sig nog. Hursomhelst så har jag faktiskt packat idag. Känns bra. Så nu är jag redo att fara. Men jaja nu ska jag mest bara tänka och se framemot den härliga veckan som väntar :).

Som ni ser har jag hunnit fixa en signatur igårnatt, det får vara den nu ett tag tills jag har tid att göra något mer invecklat :)
Och jag har dessutom blivit medlem i bloglovi'n bli det ni med och följ min blogg. Det enda ni behöver göra är att klicka på länken som jag har lagt ut här till vänster och sedan bli medlem. Det kostar ingenting och man får inga onödiga mejl från sidan eller nått. Skulle vara väldigt tacksamt om ni började prenumerera på min blogg :) 
Det kommer iaf nog inte att bli några fler förändringar på bloggen förrens jag har kommit hem kanske :) Men jag kommer garanterat att skriva här så ofta jag bara kan. Så ni får ha det så bra här hemma. See you later bitches!




Söndag 00.14

Hej igen! Usch vad jag känner mig lat. Jag har inte börjat packa än som jag sa att jag skulle göra. Istället så såg jag på en film, The superhero movie hette den. Den var ganska konstig men galet rolig ^^ Sen åt jag middag och sen glass med ananaskross. Jadu, kalla mig fet. Det förtjänar jag, Haha.

Ikväll har jag sett en film på trean som hette huset vid sjön. Den var typ asgullig men det tog ett tag för mig att fatta varför dom inte kunde träffas. Det var ju så att det var två års tidsskillnad mellan dom och dom hade speciella postlådor som skickades för han två år i framtiden och för henne två år bak i tiden. Med andra ord. Ganska svårt för dem att träffas. Men hursom helst så var filmen faktiskt rätt så bra när man väl hade kommit in i den :). Sen fick jag bara lov att gå in på tv3.se för att se Paris Hilton - My new bff. Haha, jag kan inte förstå att jag har fastnat för det där programmet. Men jag bara måste se det av nån anledning och jag har ingen aning om varför ^^. Nu är det bara 4 finalister kvar. Vem tror ni kommer att vinna? Jag tror att det blir Vanessa eftersom att hon nästan jämt har varit Paris favorit och för att hon spelar så himla oskyldig. Men hursomhelst så får vi ju reda på det om kanske två veckor? Det blir nog bra :)
Men nu ska jag sova tror jag men ha en underbart härlig kväll! See you later bitches!



//Madeleine

Söndag

Tjoo! Sen jag skrev sist igår så hände detta: 
                                                                                

-Åt glass & Jordgubbar
-For till Sofie och var med Hanna, Maria & Sofie
-Såg 102 dalmatiner som gick på tv4 hos Sofie
-Gick ut en stund 
-For hem och sov

Ja, så det hände alltså inte så mycket igår för min del.
Men men det kan ju vara skönt att bara ta det lugnt nån kväll också.



Idag vaknade jag klockan ett av att mamma kom in och vevade upp persiennerna och gissa vad mitt öga skådade!?
SOL helt otroligt. Det har inte varit sol här på flera veckor. Härligt härligt så nu har jag mest bara varit ute och bland annat ätit äppelkaka med vanijvisp. Gott, gott! Men nu ska jag nog ta itu med packningen. Vi åker ju trotts allt om två dagar. Jag typ taggar sönder ^^ Hah, det blir nog super. Det skulle regna på tisdag, sol på onsdag och torsdag sen blir det regn på fredag igen. Men det gör nog inte så mkt. Huvudsaken är ju om man får nån sol alls där borta :). Hoppas att ni här hemma får fortsatt regn nu då så att det blir sol när jag kommer hem igen på typ måndag. Haha, nä jag skämta ba, l..i..t..e (a). Men nu ska jag nog gå och kolla vad som behöver göras inför Tisdag. Pusshejj.





Ha det som bäst// Madeleine

Lördag 19.43

J´AIME MON MAMAN! ♥

Hittade en (enligt mig) jättegullig bild på mig och
mamma som togs på min skolavslutning i år.
Älskar dig Mamma! Puuuussss!










Ha det som bäst// Madeleine

Lördag

Tjollahopp! Idag har jag bara slöat. Vaknade vid halv tolv av att ytterdörren stängdes igen. Orkade verkligen inte kliva upp så jag försökte att somna om. Det gick inte så bra så jag låg typ vaken en timma till innan jag klev upp för att äta frukost. Sen såg jag en film på canal+ hits som hette Dr Hfuhruhurrs dilemma. Den var väldigt konstig men rolig. Och nu sitter jag bara här och slöar igen. Har inte ens klätt på mig än ;o Har bara en oversize t-skirt i stl XXXXL som jag sov i på mig, haha men det är myyys :). Det stog dessutom i mitt horoskop idag att jag inte skulle göra nånting idag. Och det är precis vad jag hade tänkt att göra. Ingenting alls. Förrens ikväll då jag ska vara med Sofie. Ingen aning vad vi ska göra som vanligt men det brukar bli bra. Helt otroligt! Det regnar inte idag, men då var det ba galet igår kväll. Det såg ut som att hela himlen öppnade sig. Helt sjukt vad det regnade. Men men hoppas att det blir slut på det här skitvädret nu! Det börjar ju trotts allt på att skina upp lite nu. Får se vad det blir härnäst :)
JAaa! Fick just reda på att det blir grillat kött till middag. MUMS!

Kollade nyss på en massa sidor för att kolla på bilar. Jag är helt fast för Bmw cabriolet bilarna! MUMS på dom. De här är några av mina favoriter. Se och njut.


Dom här mumsbitarna har jag fallit pladaskt för! Säg nån som inte skulle dö för att få en sån här bil! GIVE ME!





HELL YEAH!




Ha det som bäst// Madeleine

Fredag 00.59

Heeeeej! Jag fick en rätt så bra kväll ändå. Sofie ringde mig vid åtta, halv nio tiden och sa att hon hade astråkigt så hon tog moppen hem till mig där jag satt och fixade foton på datorn. Sen efter en stund så for vi upp på statoil en sväng för att köpa choklad, och som vanligt så blev det Marabou <3 Sofie köpte en vanlig mjölkchoklad och jag köpte en mint krokant. Sen drivade vi hem med mopeden för att se en film. Det blev Alvin och gänget ikväll ^^ Haha, så galet söta dom små jordekorrarna är! När vi hade sett den färdigt så var det nån knasmänniska på apberget som sa att Will Smith var död! ;O Det visade sig till slut att det var lögn, (som tur var). Men jaja sen sminkade jag mig en tvärt och vi stack hem till Sofie där jag nu sitter och skriver på min kära blogg. Men men det blir väll att se på tv nu. Sofie och Ludvig ligger och gosar som vanligt ^^ Ha en bra fortsatt kväll!



Ha det som bäst// Madeleine

Fredag

Hallojj bloggis! Asså jag kan fan inte förstå vart sjutton det bra vädret tagit vägen!? Säg till om du vet så sticker jag dit! Idag vaknade jag vid ett tiden och började sms:a nå folk sen pratade jag ett bra tag med min kära syster Ann-Charlotte som var på väg till Skellefteå för att shoppa ;O. Galet avundsjuk jag blev! Jag vill också!
Men jag fick då iaf prata med syrran som jag inte har pratat med på jättelänge. Vi pratade bl.a om körkortet tror jag att det var ;p Hon frågade mig en massa frågor som tydligen skulle kunna ha varit med och det gick rätt bra tills hon frågade: "Vad ska du göra där det är högerregel?" Som jag hade rätt på men sen direkt efter frågade hon vad man skulle göra i en vänsterregel? Och jag min nöt svarade att man ska släppa iväg bilen som kom från vänster ;o Asså smart.se här då? Vänsterregel finns ju inte ens! Vaddå morgontrött? Haha jamen hursomhelst så när vi hade pratat ett tag till så ringde Jessica och sa att hon inte skulle fara till Gräsmyr ikväll. Lite tråkigt tyckte jag väll att det var men samtidigt så vet jag inte om jag hade orkat heller. Så jag blir nog bara hemma ikväll.

Under dagen har jag: Hjälpt mamma med tvätten, sett på tv, hjälpt mamma att he in låtar på hennes mp3 och just nu sitter jag bara vid datorn och tråkar. -AHHH galet söt unge på Tv:n. Haha måste nog se den här filmen. Den heter tydligen brudens far och går på tv4+ :). Sen är det ju säkert en massa andra bra filmer man kan se. Jaha där ser man. Kvällen är räddad. Eller? Neeeej, jag vill hitta på nått ikväll ju! Undrar om jag får tag på Sofie eller nån? Jaja, what ever... Hoppas att ni andra får en bättre kväll än vad jag lyckas få!



Ha det som bäst// Madeleine

Torsdag 01.57

Dagen har varit dunderbra tycker jag. Sen jag skrev sist så for vi först på Jula, Rusta och Coop för att hitta nån jäkla postlåda. Mamma var verklígen helt inne på att hon skulle måsta ha en sån där stor "veckobrevlåda" eller vad det heter. Efter många om och men så köpte vi en stor grön brevlåda som jag tyckte skulle ha varit svart men som inte fanns i någon annan färg. Men men det funkar säkert i alla fall :) Sen tänkte vi köpa nå jordgubbar men tror du att dom va nå fräscha eller? Alla var typ mjuka och mögliga. Nää usch nej! Såg verkligen inte nått frestande ut att köpa nån. Så det blev inga jordgubbar. Sen for vi på stan där jag träffade Jessica, Eric och en av deras bandmedlem Emil tror jag att han hette. Galet länge sen jag träffade Jessica. Sen gick vi runt på stan ett tag och kollade på nå kläder. Jag hittade två tröjor och ett linne på Gina Tricot som jag köpte :). Sen for vi hem och beställde pizza till middag. Galet vad mätt jag blev. Sen blev det en schlabangbakelse till efterrätt eftersom att jag hade namnsdag igår ^^. Mums!

Nån halvtimma senare for jag till Sanna med Sofie för att se klart filmen som vi såg för några dagar sen. Walk the Line heter den. (Handlar om Johnny Cash liv.) Sen for vi ut och var med nå folk. Så min dag har verkligen inte stått stilla för en minut. But that´s me :) Men nu ska jag nog sova. Har ingen aning om vad jag ska hitta på imorron, blir säkert bra. :)



Ha det som bäst// Madeleine


Torsdag

Tjoohej! Onsdagen var super. Var ju hos Moa som ni vet. Sen jag skrev sist så var vi ute och fotade ett bra tag och fick en hel massa fina bilder. Sen nördade vi dator åter igen. (Moa du är verkligen sååå datanördig) :]. Sen såg vi en rätt så bra film, Wild child heter den med Emma Roberts i huvudrollen. (Julia Roberts brorsdotter, för er som inte visste det.)
Sen satt Moa och nördade åter igen och jag somnade.

Vaknade i morse av att mamma ringde och sa att hon och pappa skulle hämta mig om en timma. Alltså klockan 20 i tolv skulle jag vara färdig. Så det var bara att ta sig upp hur trött man nu än var. For sen till stan för att hämta ut mitt pass hos Polisen och nu har jag just varit och ätit gofika hos min moster Sylvia :) Undrar vad det blir nu? Kanske stan? Det skulle vara kul. Har inte varit där på jättelänge nu. Fast det är nog bäst att jag sparar mina pengar till Londonresan... Jaja får väll se vad det blir :)






En av bilderna vi tog igår.
Jag och Moa. Puuuusss.




Ha det som bäst// Madeleine

Onsdag

Hallåjj bloggen! Asså det är helt sjukt vad jag är trött idag. Ville seriöst inte kliva upp från min underbart sköna säng! Men men jag hade ju bestämmt att jag skulle till Moa så nu är jag äntligen här. Det var säkert över ett halvårsen jag var här sist. Nu sitter vi bara och nördar framför varsin dator. Kanske borde gå ut i det "fina" vädret. Asså seriöst vart är solen som dom lovade skulle vara!? Sjukt less. Snart är ju lovet slut och jag har knappt hunnit solat nått! Nää usch. Hoppas att det blir bra väder i England nästa vecka nu då. Galet peppad jag är. Men jaja kanske ska vara lite social med Moa nu. Först äta sen gå ut och fota.

Grattis alla Madeleinor på namnsdagen!! ;D



Ha det som bäst// Madeleine

19.52

Hej igen! Nu snart så kommer Sofie till mig. Får se vad vi hittar på då till klockan halv nio då vi ska till Sanna och se film. Jag har ingen aning om vad det blir för nånting men det blir nog bra iaf :) Jag tänkte fota lite när eller OM det blir bättre väder nån dag. Känns som att jag borde utnyttja min kamera lite bättre än vad jag gör. Kan ju inte bara stå där i hyllan och damma. Nej usch! Nu får det bli ändring på det! Kanske får dra med kameran till Sanna och ta lite roliga bilder. Jaja får väll se hur det blir.

Lägger till en sommrig bild som jag tog i början av Juli.
Hoppas att det blir bättre väder snart!







Ha det som bäst// Madeleine

Tisdag

Hej bloggen! Det var ju tänkt att jag skulle till Moa idag men det blev inte så eftersom att hon tydligen skulle till läkaren imorron. Lite surt eftersom att jag verkligen ville göra något idag och för att det var aslänge sen sist som jag var med henne. Men men som tur är så ska jag fara dit imorron istället. Det blir ju bra :) Så jag kommer att vara hos Moa imorron och sova där tills på torsdag då jag ska till stan med mamma och pappa för att hämta mitt pass hos Polisen. Kanske blir att jag hinner gå på stan och kolla en stund också :)

Nu sitter jag bara och tar det lugnt framför Tvn och datorn (som vanligt). Är galet less på att bara sitta hemma och inte göra nånting. Astråkigt väder som vanligt så man vill ju helst gärna inte gå ut heller. Jag vill BADA! Men känner mig inte så peppad på det superkalla regnvattnet. Ikväll blir det nog att gå ut iaf. Var galet länge sen jag var ute med tjejorna. Ska iaf dra till Sofie efter maten sen får jag se vad vi hittar på för kul.

TAGGAR ENGLANDSRESAN!



Ha det som bäst// Madeleine

Måndag

Äntligen! Fatta hur länge jag har gått å väntat på att nån ska hjälpa mig med bloggen. Jag har verkligen inte orkat ta itu med blogens design det första jag gör... Men nu äntligen har Moa kommit till undsättning. Älskar dig gumman. Skulle inte klara mig utan dig ;* Är faktiskt supernöjd. Får se sen om jag orkar fixa nån mer personlig header sen nån gång men nu får den som är där vara :) 

Idag har jag verkligen inte orkat göra nånting alls. Vädret är lika tört som alltid. Vart sjutton är solen och värmen? Börjar verkligen fundera, kommer det att bli nån sommar överhuvutaget? Det som jag taggar mest för just nu är iaf Englandsresan dit jag sticker på Tisdag nästa vecka. Nog för att jag har hört att det kanske inte är det bästa vädret där heller men det gör ju inte så mkt om man bara ska vara där och shoppa och gå i massa museér och sånt. Tänk att få gå på Madame Toussaud (eller hur det nu stavas) ^^ men ändå. Tänk att få se alla "vaxkändisarna" HAhah det blir nog askul skulle jag tro :)
Jag kommer förhoppningsvis att hålla er underättade om vad som händer där när jag är där :)



Ha det som bäst// Madeleine

RSS 2.0