Måndag

Usch vad jag känner mig dum! Det är ju faktiskt rätt många som håller koll på bloggen fortfarande även fast jag är urusel på att hålla den updaterad men som jag har sagt förut så kommer jag att skriva då jag får lust och tid med det. Så ni får fortsätta att hålla utkik och jag kommer säkert att skriva på apberget när jag har uppdaterat bl.a.

Men men förra veckan var bara HELT UNDERBAR! Jag har ju praktiserat och jag blev helt frälst! Jag har verkligen bestämt mig nu för vad jag vill göra och jag kommer nog garanterat att utbilda mig till det! Så den veckan var den roligaste på väldigt väldigt länge! Sen i helgen så har jag bl.a. varit ute m.m. och bara haft det hur bra som helst :) Den här veckan känner jag på mig att den kommer att bli seeeeeeg som tuggummi, typiskt! JAG VILL HA HELG NU!

På lördag ska jag dessutom fara och se TAKIDA med syrran i Umeå, kommer nog att bli superkul! Supersöta Sanna kommer också att befinna sig på konserten ;D Men men nu ska jag nog dra mig till sängs tror jag. Det är ju faktiskt en dag imorgon också. Godnatt!



RSS 2.0