Måndag

Hej bloggis! Glömde att skriva igår *suck*. Förstår inte att jag jämt ska glömma min kära blogg! Men men nu är jag här igen. Sitter just nu på skolan för att om en stund ha lektion. Samhällskunskap tror jag att vi ska ha nu. Trevligt trevligt. Sen slutar jag 15.55. Galet långa dagar på måndag och tisdag. Börjar typ klockan halv nio och slutar klockan fyra. Galet men det går värsta snabbt! Tänkte att jag skulle uppdatera mer när jag kommer hem istället då jag har mer tid. Men men ganska soft schema har man iaf. Kan lägga in en bild på det när jag kommer hem :).

På tal om ingenting. Vart är våran lärare egentligen? Vi skulle ju ha börjat för två minuter sen! (Lärarna här brukar komma 10-15min för tidigt i vanliga fall). Jaja men nu ska jag nog kolla facebook och farmen igen, haha.
See you later bitches!

Lördag 29/8

Hej igen bloggen efter flera veckors vila! Vill först börja berätta om hur det går in tha school. Började torsdagen den 20 augusti. Det går faktiskt superbra och nu i torsdags så fick vi våra datorer, en hp 4510 probook. Galet bra faktiskt. Kolla in den här; hp 4510s probook. Igår var jag med Teres och en massa annat folk på Norrbyskär där det var tre band som spelade; Strongheart, Ahead och Fristad ganska så trevligt att komma sig bort en stund :) Men men hursom helst, idag vaknade jag vid halv två. Haha, ja jag vet. Galet länge sov jag, men härligt var det. Ikväll ska jag ut med mina tjejor, var som himla längesen vi var med varann. Synd bara att en fattas... Sanna du ÄR saknad! Jag har faktiskt kommit fram till en sak, GALET vad jag älskar Nickelback! Helt sjukt! Tipsar er om en av alla superbra låtar dom har som heter: Far away. Älskar den!

Men nu ska jag duscha, äta sen kommer Teres och då drar vi säkert ut. Så ni får ha en underbar kväll alla läsare!
Tycker att kvällarna är galet mörka nuförtiden så jag slänger in en asfin nattbild också. See you later bitches!


 

 

 

 


Fredag

Heej bloggis! Idag har jag kommit fram till att jag är riktigt dålig på att upptatera bloggen. Vilket jag tycker är riktigt tråkigt eftersom att det händer så mycket roligt i mitt liv just nu. Jamen hursomhelst så tänkte jag att jag ska bli lite mer aktiv på bloggen från och med nu :)
Idag har jag sett på tv och suttit vid datorn. Galet vad jag har blivit datanörd sen jag fick mig en bärbar dator! Det känns bara så himla lätt att ha en bärbar. Kan ju gå runt med den hur mycket som helst osv. Mycket smidigt. Hursomhelst så kollade jag då bloggar, facebook mm. Sen kollade jag på fokis blogg och upptäckte att det tydligen ska komma ut en kamera som är specialanpassad för bloggare. Kameran har en liten display på framsidan och en större på baksidan, mycket smidigt med andra ord. Och dessutom så kommer den snart ut här i Sverige! Kolla in den: Samsung TL225.
Men men efter min internetvisit så spelade jag sims 2 ett bra tag :) Sen så till middagen så hade vi besök så det var riktigt trevligt och nu så är Sötsanna här och vi väntar på att Teres och Jessica ska komma :) Sen dra vi UT! :D
 Men ha en riktigt trevlig fredagkväll med mycket fredagsmys// Madde och Sanna :) See you later bitches!

Onsdag

Hej bloggis! Dagen började med att jag klev upp klockan 12, skulle jag väll tro att den var. Sen så gick jag upp och åt frukost och kollade bloggar mm. :) Jag känner att jag verkligen har blivit lite av en bloggnörd!? Jag kan sitta och läsa nästan vilka bloggar som helst som jag tycker verkar intressanta. Men jag har en favorit och det är Foki. Hon är nästan den (enda?) som inte skriver om sig själv och mode mm. Det har vi nog av här i bloggvärlden. Visst är det kul att läsa om sånt också men inte för mycket, då blir man bara less. Jaja men hursomhelst så smsade Sanna mig någon stund senare och frågade om jag ville med och bada. Jag hade ingen lust med det ju då så jag sa att jag inet skulle följa med. Jag satt ju försjutton typ nyvaken i nattlinne då hon frågade. Men vad tror ni händer sen? Då hör jag att hon och Teres kommer utanför med mopparna och undrar om jag vill följa med. Jag fick typ rusa iväg till garderoben och slänga på mig nå kläder. Sen när dom väl hade kommit hit så  tänkte jag att det var väll lika bra att följa med ut. Onödigt att slösa en dag framför datorn när det är så här fint väder ute. Så vi for ner till vattnet där vi även träffade på Eric, Alis och senare kom Hampus och solade. Eller det var mest jag som solade, de andra badade. Men jag är ju inte så mycket för vatten, är hellre på land ^^. Så vi var där ett bra tag och senare for vi med mopederna och köpte glass på kiosken. Riktigt härlig dag det har varit idag. Och än är den inte slut. Klockan nio då Sanna kommer hem från träningen ska vi ut igen. Galet vad taggad jag är på att hitta på nånting :).

Och nästa vecka börjar ju skolan också! Galet vad drygt. Nog för att det är lite spännande med ny skola och så men jag känner verkligen inte för att börja och hålla på med läxor och tidiga mornar med att åka buss. Nää huvva! Den här sommaren har verkligen sugit! Det har typ inte hänt ett piss! Det enda roliga var väll englandsresan och några kvällar med kompisarna och när jag varit hos syrran. Sen har det typ inte varit nått bra alls. Vädret har ju sugit riktigt hårt hela sommaren, tills nu när skolan börjar -.- Jaja, får väll hoppas att man trivs på skolan iaf. :) Och för er som inte vet så ska jag gå på Thorén Business school i Umeå :) Verkar vara asmysig skola med inte så mycket elever coh mitt i stan dessutom ^^

Jag har ju dessutom lovat att lägga upp bilder sen lördagen idag men det tror jag att jag gör ikväll istället. :) Så ni får hålla utkik efter bilder. Jag lovar att lägga upp dem inom en snar framtid ^^. (Jag har blivit dålig på att uppdatera).
Men nu så ska jag göra iordning mig inför kvällen ute med tjejorna. See you later bitches!

Sammanfattning

Hej bloggen! Nu känner jag att jag får lust att skriva igen nu när jag har fått en så fin design på bloggen tack vare Johanna, www.jyhana.blogg.se :) Galet söt den blev. Nog för att den förra också var fin men jag kände att jag ville ha nått med färg nu :) Lite sommrigare. Jaja men nu måste jag då säga att ni har missat galet mycket pga att jag har varit så dålig på att uppdatera. Errhm, allt är mitt fel! Sorry! Men hursomhelst så hoppas jag att ni får mycket glädje med att kolla in mitt sammanfattningsinlägg som kommer att inkludera bilder från Englandsresan, min födelsedag som var i lördags mm. :) Mycket nöje!

Här har jag gjort ett litet kollage med bilder från Madame Tussauds.


  Och här kommer bilder från när vi åkte sightseeing bussen, London eye m.m. :)

   
    


Ännu ett kollage fast med bilder från när vi var i London. :) Galet rolig dag där vi bl.a var och kollade på Big Ben (längst ner till vänster), åkte London eye (restrerande bilder) med vyer från toppen :) Även min söta pappa fick vara med tyckte jag. Galet vad glad han var på det kortet ^^ Nog för att han nästan alltid är det men ändå, han brukar väll helst inte vilja vara med på kort ^^. Hursomhelst så åkte vi en sån där sightseeing buss så jag har typ miljoner bilder på en massa byggnader :) Vi var även på Buckingham Palace (slottet) det var ASFINT där! Galet alltså. Vi lyckades även få en underbart fin, solig och varm dag så gulddetaljerna runt om där glimmade briljant. Vi kom däremot för sent dit. Vi hade ju tänkt att titta i slottet också men då hade dom redan stängt när vi var där. Surt! Men vi får väll ta det nästa gång då ^.^ Jag har ändå en massa bilder som jag tog utanför slottet där det bara var helt underbart vackert! Bilder nedan. Även en bild som mamma tog där jag står bredvid en vakt vid Big Ben finns nedan som ni ser. :)




Ännu ett kollage ^^






Fontänen i mitten av gården :)


När jag väl kom hem så tog jag kort på det som jag köpte i England. Det blev egentligen inte så mycket menjag har en massa fina minnen därifrån som jag sent kommer att glömma :) Här kommer iallafall en bild på sakerna. Som ni ser så var jag ju på Harrods också. Galet vad stort det var där. Man gick lätt vilse. Men där köpte jag iallafall en dubbelgrytlapp där det verkligen stog Harrods ;)




Jag har en välldans massa kort! Så jag hoppas att det duger med det ni får se. Jag har 861 bilder :O som jag och mamma tillsammans tog i England så ni kan ju förstå varför jag bara väljer ut några enstaka. Jag har jättesvårt att välja ut bilder eftersom att jag helst vill ha med alla. Men det blir ju lite jobbigt för min del ^^ Men men hoppas att ni blir nöjda :).
 
Imorgon ska jag lägga in bilder från min födelsedag hade jag tänkt så I see you later bitches! 

Måndag

Tjooooolahopp! Superledsen för gårdagen. Var verkligen helt slut efter att ha varit borta hela dagen. Igår for jag, mamma, pappa och Johanna iväg till bl.a ett ställe som hette Cambridge. Helt sjukt roligt! Gjorde en massa roliga saker. Men jag hade tänkt att skriva om vad jag har gjort i helgen kanske imorgon eller nån dag så då kommer det nog bli ett riktigt långt inlägg med bilder och så :) Kommer att ha lite fullt upp i veckan eftersom att Jojjo ska komma och hjälpa mig vara barnvakt till min systers barn. Eller iaf tvillingarna som är 9mån nu :) Det blir nog roligt men jag berättar om det och allt det andra någon dag här framöver eftersom att jag nu snart ska gå och lägga mig. Har varit en riktigt lång dag idag. Gick upp klockan 5.00 (engtid) 4.00 (svtid) för att åka med flyget och allt. Och vi var inte här hemma förrens klockan sju ikväll så jag är galet trött. Så ni får ha det så bra :) See you later bitches!

Lördag

Heej bloggis!!! Ville bara säga att jag nog kommer att skriva vad jag har gjort när jag kommit hem istället eftersom att jag aldrig har tid på dagarna. Sorry! Men nu ska jag gå och sova eftersom att vi ska iväg tidigt imorron till bl.a ett traditionellt tearoom en timmas blitur härifrån. Men godnatt! See you later bitches!

Fredag

Tjoollahopp! Jag är verkligen jätteledsen men jag orkar verkligen inte skriva om vad jag har gjort idag just ikväll men jag har bestämmt mig för att ta tag i det imorgon istället så då kommer jag att bjuda på ett långt blogginlägg med en massa bilder. Vi har ju gjort så galet mycket idag. For iväg vid tiotiden imorse skulle jag tro och kom hem vid elva så jag är verkligen jättetrött just nu. Jag hoppas att det inte gör så mycket och att ni hellre kan se framemot morgondagen. See you later bitches! och godnatt för min del. ^^


RSS 2.0